NL FR

Huis Van Dijck organiseert kerstfeest voor iedereen


MechelenIedereen heeft recht op een kerstfeest, ook de minderbedeelde mensen.

Daarom organiseert Huis Van Dijck een vervroegd kerstfeest op 09 december 2018 in de Salons Van Dijck te Mechelen.

Het initiatief kwam bij Huis Van Dijck naar voor tijdens één van de teambuildings waar er bij de collega’s onder elkaar werd bevonden dat: ‘We bijna dagelijks feesten en evenementen voor onze klanten organiseren, maar minderbedeelden hebben hier ook recht op.’ Dieter Bilsen, zaakvoerder Huis Van Dijck, pikte dit idee op en wou dat dit uitgewerkt werd.

Daarom ging Huis Van Dijck aan tafel zitten met Sint-Vincentius, een vereniging die dagelijks in contact staat met de minderbedeelden. Sint-Vincentius Mechelen Noord en Zuid was zeer enthousiast met dit initiatief en is er zeker van dat dit heel positief zal onthaald worden bij de families die bij hun aangesloten zijn.

Op 09 december worden de Salons Van Dijck om 13h00 opengesteld voor dit warme initiatief. Huis Van Dijck biedt alle genodigden, een 200-tal personen, een warme maaltijd aan onder de vorm van een buffet. Zo kan iedereen kiezen wat hij of zij graag eet (halal – vegetarisch – vis – vlees – buffet op maat van kinderen). Dit is mogelijk dankzij de medewerking van Délidis, Vercammen groenten en fruit en vishandel Verbiest – waarvoor bij voorbaat onze oprechte dank.

Er worden in de grote zaal ronde tafels opgesteld waar iedereen gezellig bij elkaar kan plaatsnemen. Alle werknemers van Huis Van Dijck komen die dag met heel veel plezier vrijwillig meewerken om er een geslaagde eerste editie van te maken.

Ondertussen zijn alle collega’s bij Huis Van Dijck ook aan een inzamelactie begonnen zodat de genodigden niet enkel met een warme herinnering naar huis gaan, maar er nadien nog kunnen van nagenieten. Kledij, speelgoed voor de kinderen en verzorgingsproducten worden volop ingezameld.

2 Dames gaan met kindergrime mooie kindergezichtjes tevoorschijn toveren.

Ook kapper/barbier Co-Koen uit Sint-Katelijne-Waver zet zijn schouders mee onder het project en zal vrijwillig een hele namiddag de volwassenen & kinderen hun haar & baard knippen & trimmen.

Wenst u meer info, neem dan vrijblijvend contact op met ons.

Contact

Kim van der Vekens – 0474 86 03 98

mechelen@huisvandijck.be

© 2020 - Huis Van Dijck·Privacy·Webdesign - Mathieu Delporte