NL FR

Beroemd voor één dag


Dagelijks omringen wij mensen met de beste zorgen om hun feest / hun evenement te laten volslagen. Mensen die het leven vieren, mensen die de liefde vieren… En dan kregen wij die spring-uit-het-veld aanvraag van MAKE A WISH (ons allen gekend als de vereniging die de hartenwens vervult van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen). Wij, Huis Van Dijck, twijfelden geen seconde en hebben met heel ons hart  de wens van Esten samen met Make a Wish tot vervulling gebracht.

Beroemd voor één dag

Zoveel mogelijk flippo’s verzamelen, een eerste kus met het mooiste meisje van de klas, dierenarts worden.
Toen ik acht jaar was had ik gigantisch veel dromen. Esten heeft er maar één. Eentje dat ze bij Make a wish foundation een spoedwens noemen.
Beroemd worden.

Op 18 april is de droom van de ongeneeslijke zieke Esten Vanzande uit Oud-Heverlee in vervulling gegaan.
Familie, vrienden en klasgenootjes waren talrijk aanwezig samen met zijn helden Karen Damen, James Cook, Winston Post, Metta Gramberg, Deadpool en Batman.
In een knalroze limousine kwam de lokale held aan bij de prachtige zaal van het Koloniënpaleis van Tervuren waar het GROTE gala van de gouden E’s werd gehouden. Een clown met ballonkunsten, breakdancers uit Leuven, een photo booth, een graffiti-kunstwerk van Charlie and the chocolate factory en een stand voor kindermaquillage waren aanwezig om de enthousiaste kinderen te entertainen.

Tot slot werden er, zoals bij een echte celebrity, enkele honderden foto’s en een videoreportage gemaakt.

Photo by: Bardt

Photo by: Bardt

Photo by: Bardt

Photo by: Bardt

Photo by: Bardt

Photo by: Bardt

www.makeawish.be

 

 

© 2020 - Huis Van Dijck·Privacy·Webdesign - Mathieu Delporte